Η δερμοαπόξεση με διαμάντι είναι μία αναζωογονητική θεραπεία προσώπου, με έμφαση στον καθαρισμό και την ανανέωση της επιδερμίδας με τη βοήθεια κεφαλών διαμαντιού.
Post Image
Post Image

Τι είναι το διαμάντι?

Η δερμοαπόξεση με διαμάντι είναι μια μη επεμβατική, ήπια θεραπεία απολέπισης που χρησιμοποιεί ένα stick με μύτη με διαμάντι για να αφαιρέσει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και τους ρύπους από την επιφάνεια του δέρματός σας. Σε αντίθεση με την παραδοσιακή μικροδερμοαπόξεση, η δερμοαπόξεση με διαμάντι δεν βασίζεται σε σκληρές χημικές ουσίες ή κρυστάλλους που μπορούν να ερεθίσουν το δέρμα σας, συνεπώς η θεραπεία αυτη είναι κατάλληλη και για τα πολύ ευαίσθητα δέρματα.

Απομακρύνει τα επιφανειακά στρώματα του δέρματος, τους ρύπους και το σμήγμα αφήνοντας το δέρμα λαμπερό.

Αντιμετωπίζει τη φωτογήρανση, τη λιπαρότητα, τη σμηγματόρροια και τις πολύ λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια και το στόμα.

Σε ποιους απευθύνεται?

Αυτή η περιποίηση προσώπου είναι ιδανική για όποιον θέλει να βελτιώσει την υφή και τον τόνο του δέρματός του. Μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, στην ελαχιστοποίηση της εμφάνισης των πόρων και στην εξομάλυνση του τόνου του δέρματός σας. Είναι επίσης εξαιρετικό για τη μείωση της εμφάνισης ουλών ακμής και κηλίδων ηλικίας.

Το διαμάντι είναι αρκετά απαλό για χρήση σε όλους τους τύπους δέρματος, οπότε είτε έχετε λιπαρό, ξηρό ή ευαίσθητο δέρμα, μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτή τη θεραπεία. Και επειδή είναι μη επεμβατικό, δεν απαιτείται χρόνος διακοπής λειτουργίας ή περίοδος αποκατάστασης, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε στην καθημερινότητά σας αμέσως.

Διαδικασία

Αρχικά γίνεται ένας καθαρισμός στην περιοχή που θα γίνει η θεραπεία. Ακολουθεί η εφαρμογή με το διαμάντι και μετά ανάλογα με την περίπτωση ακολουθεί καθαρισμός με σπάτουλα και διαδικασία με υψίσυχνα για να απολυμανθεί η περιοχή και να καυτηριαστούν τα σπυράκια. Στο τέλος, εφαρμόζονται ειδικές μάσκες αποθεραπείας (μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης ή μάσκα αργίλου κατά της λιπαρότητας ή peel off μάσκα για απομάκρυνση σμήγματος). Μετά τη συνεδρια θα είστε ελάφρως κοκκινισμένη για 1-2 ημέρες και θα χρειάζεστε αντηλιακή προστασία. Η διαδικασία είναι εντελώς ανώδυνη. Όλες οι βελόνες μαζί με τα απαραίτητα αναλώσιμα είναι μίας χρήσης.

Η διάρκεια της συνεδρίας είναι 1 ώρα.

Γιατί λοιπόν να επιλέξετε τη δερμοαπόξεση με διαμάντι έναντι άλλων θεραπειών προσώπου;

Σε αντίθεση με τα χημικά πίλινγκ ή τις θεραπείες με λέιζερ, η δερμοαπόξεση με διαμάντια είναι ένας ήπιος, φυσικός τρόπος για να βελτιώσετε την όψη και την αίσθηση του δέρματός σας. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία θα δείτε το δέρμα σας πιο λαμπερό και πολύ πιο καθαρό.

Εμείς, συνήθως, προτείνουμε πακέτο συνεδριών (6) για καλύτερα αποτελέσματα ανά 15 ημέρες!

Στο MeTattoo, oι εκπαιδευμένοι αισθητικοί μας θα συνεργαστούν μαζί σας για να δημιουργήσουν ένα προσαρμοσμένο σχέδιο θεραπείας που να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες φροντίδας του δέρματος σας. Γιατί λοιπόν να περιμένετε; Κάντε κράτηση για τη θεραπεία προσώπου σας με δερμοαπόξεση με διαμάντι σήμερα και αρχίστε να απολαμβάνετε τα οφέλη της πιο λείας, φωτεινότερης και νεανικής επιδερμίδας!

Κοινοποίηση