Χαρίστε όγκο, ανασηκώστε και δώστε ένα φυσικό γύρισμα στις βλεφαρίδες σας που διαρκεί! Αποκτήστε εντυπωσιακές βλεφαρίδες και έντονο βλέμμα χωρίς τεχνητή παρέμβαση (extensions)
Post Image
Post Image

Τι είναι το Lashlift?

Το Lash Lift είναι μια ημιμόνιμη θεραπεία που δίνει στις φυσικές σας βλεφαρίδες ανασηκωμένη, κυρτή και ογκώδη εμφάνιση. Η διαδικασία περιλαμβάνει την εφαρμογή ενός απαλού διαλύματος ανύψωσης στη βάση των βλεφαρίδων σας, το οποίο στη συνέχεια διαμορφώνεται προσεκτικά και ανασηκώνεται για να δημιουργήσει μια όμορφη καμπύλη με φυσική όψη.

Σε ποιους απευθύνεται?

Απευθύνεται στις γυναίκες που δεν θέλουν να ξοδέψουν χρόνο για εξτένσιον βλεφαρίδων, που απαιτεί μια ακριβή, κουραστική τοποθέτηση με υπερβολικό συνήθως αποτέλεσμα, αλλά ταυτόχρονα αναζητούν έντονο βλέμμα χωρίς να χρειάζεται καθημερινά μάσκαρα

Σε αντίθεση με τα extension βλεφαρίδων, το lift βλεφαρίδων δεν απαιτεί συνθετικές ή ψεύτικες βλεφαρίδες. Αντίθετα, ενισχύει τις φυσικές βλεφαρίδες σας τυλίγοντας τες προς τα πάνω, γεγονός που τις κάνει να φαίνονται πιο μακριές, πιο γεμάτες και πιο όμορφες.

Τα αποτελέσματα μπορούν να διαρκέσουν έως και 6-8 εβδομάδες και η διάρκεια της συνεδρίας είναι 45 λεπτά!

Lashlift

Η διαδικασία ανόρθωσης των βλεφαρίδων είναι γρήγορη και εύκολη και διαρκεί περίπου 45 λεπτά για να ολοκληρωθεί. Και το καλύτερο μέρος; Δεν απαιτείται χρόνος διακοπής ή ειδική φροντίδα μετά τη θεραπεία ούτε και εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης.

Aftercare

Μόνο τις πρώτες 12 ώρες θα πρέπει να αποφύγουμε το νερό.

Μετά την εφαρμογή, μπορείτε να περάσετε τη μέρα σας ως συνήθως, με όμορφες, ανασηκωμένες βλεφαρίδες που δεν χρειάζονται συντήρηση.

Ασφάλεια

Όλα τα αναλώσιμα είναι μίας χρήσης. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας χρησιμοποιούν μόνο προϊόντα υψηλής ποιότητας για να εξασφαλίσουν μια ασφαλή και αποτελεσματική θεραπεία ανόρθωσης βλεφαρίδων.

Η διαδικασία δεν προκαλεί ενόχληση στα μάτια και είναι τελείως ανώδυνη.

Κοινοποίηση