Τατουάζ χειλιών για φυσικά, πιο γεμάτα χείλη με μια απαλή απόχρωση χωρίς καθημερινή συντήρηση. Διορθώνουμε τυχόν ασυμμετρίες και δίνουμε ιδανικό σχήμα στο περίγραμμα των χειλιών.
Post Image
Post Image

Τι είναι το Lip Tattoo?

Το τατουάζ χειλιών, γνωστό και ως μόνιμο μακιγιάζ χειλιών ή Lip Tattoo, είναι μια ημιμόνιμη τεχνική καλλυντικού τατουάζ που ενισχύει το φυσικό σχήμα και το χρώμα των χειλιών σας.

Χρησιμοποιώντας ένα ειδικό μηχάνημα τατουάζ, τοποθετούμε χρωστική ουσία υψηλής ποιότητας στα χείλη, δημιουργώντας ένα όμορφο, φυσικό αποτέλεσμα που μπορεί να διαρκέσει πάνω από δύο χρόνια. Για κάθε μια απο εσάς επιλέγουμε ένα προσαρμοσμένο χρώμα χειλιών που συμπληρώνει τον τόνο του δέρματός σας και το προσωπικό σας στυλ.

Διαδικασία

Πριν ξεκινήσουμε απλώνουμε τοπικά ειδική αναισθητική κρέμα για να μην πονάτε, μπορεί να νιώσετε απλά μια ήπια ενόχληση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Στη συνέχεια, γίνονται οι απαραίτητες μετρήσεις προκειμένου να δοθεί ένας αρχικός σχηματισμός στα χείλη με τη χρήση μολυβιού.

Ύστερα, επιλέγουμε το χρώμα που θα αναδείξει τα φυσικά σας χείλη. Τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι οργανικά και όλες οι βελόνες μαζί με τα απαραίτητα αναλώσιμα είναι μίας χρήσης.

Η εφαρμογή του τατουάζ στα χείλη συνολικά διαρκεί περίπου δύο ώρες.

Αφού ολοκληρωθεί η πρώτη εφαρμογή για τις επόμενες 4-5 μέρες θα πρέπει να χρησιμοποιείται μία κρέμα (που θα σας δοθεί στο ραντεβού) η οποία βοηθά στην επούλωση της περιοχής.

Την πρώτη εβδομάδα το αποτέλεσμα θα είναι πιο έντονο χρωματικά από το τελικό, στη συνέχεια θα ανοίξει κατά 30% με 40%.

Επαναληπτικό - Συντήρηση

Μετά την αρχική συνεδρία, θα πρέπει να επιστρέψετε για ένα ραντεβού σε 4-6 εβδομάδες για τη συμπληρωματική εφαρμογή ώστε να διορθωθούν τυχόν ατέλειες και οριστικοποιηθεί το αποτέλεσμα.

Απο εκει και πέρα εμείς προτείνουμε μια συντήρηση κάθε 2 χρόνια, με αυτόν τον τρόπο θα έχετε πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το επαναληπτικό ή η συντήρηση χρειάζονται 1 ώρα για να ολοκληρωθούν.

Σε ποιους απευθύνεται?

Η υπηρεσία τατουάζ χειλιών μας είναι ιδανική για όποιον θέλει να βελτιώσει το φυσικό χρώμα των χειλιών του, να επιτύχει μια πιο γεμάτη εμφάνιση χειλιών ή απλά να έχει ένα χρώμα στα χείλη που διαρκεί όλη μέρα χωρίς να χρειάζεται κραγιόν.

Οι έμπειρες τεχνίτριες μας συνεργάζονται μαζί σας για να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο χρώμα χειλιών που ταιριάζει στον τόνο του δέρματός σας και στις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Απευθύνεται λοιπόν σε όσες γυναίκες επιθυμούν να ξυπνούν κάθε μέρα με όμορφα χείλη με φυσική εμφάνιση και τέλειο σχήμα.

Γιατί να κάνω Lip tattoo?

  • Για να πετύχω ένα όμορφο και τονισμένο σχήμα.
  • Για να αναδείξω τα φυσικά χαρακτηριστικά μου.
  • Για ενίσχυση χρώματος.
  • Για να διορθώσω κάποιες ατέλειες.
  • Για να φαίνονται πιο μεγάλα και σαρκώδη.

Δεν μπορώ να κάνω Lip Tattoo:

  • Αν είμαι έγκυος.
  • Αν θηλάζω, θα πρέπει να περάσουν 4 ώρες πριν τον επόμενο θηλασμό.
  • Αν έχω ιστορικό έρπη (θα πρέπει να πάρω αγωγή σε συνεννόηση με το γιατρό μου τουλάχιστον 3 μέρες πρίν την εφαρμογή).
  • Αν έχω σοβαρά θέματα υγείας (θρομβοφιλία ή αυτοάνοσα νοσήματα ή διαβήτη) πρέπει να έχω άδεια απο τον ιατρό μου και να ενημερώσω την τεχνίτρια.
  • Αν έχω τάση για ουλώδη ή χηλοειδή ιστό.

Στο MeTattoo, χρησιμοποιούμε μόνο την υψηλότερης ποιότητας, υποαλλεργικές χρωστικές ουσίες και αποστειρωμένες βελόνες μίας χρήσης για να διασφαλίσουμε την ασφάλειά σας και τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Οι τεχνίτριες μας θα συνεργαστούν μαζί σας για να δημιουργήσουν ένα προσαρμοσμένο σχήμα και χρώμα χειλιών που κολακεύει το πρόσωπό σας και ενισχύει τη φυσική σας ομορφιά.

Γιατί λοιπόν να συμβιβαστείτε με ένα προσωρινό χρώμα ή σχήμα χειλιών όταν μπορείτε να απολαύσετε τα οφέλη ενός ημιμόνιμου τατουάζ χειλιών; Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα και απολαύστε την αυτοπεποίθηση και την άνεση των όμορφων χειλιών που διαρκούν!

Ασφάλεια

Στο MeTattoo, χρησιμοποιούμε μόνο χρωστικές ουσίες υψηλότερης ποιότητας και αποστειρωμένα εργαλεία μιας χρήσης για να διασφαλίσουμε την ασφάλειά σας και τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Οι τεχνίτριες μας θα συνεργαστούν μαζί σας για να δημιουργήσουν ένα προσαρμοσμένο σχήμα και χρώμα φρυδιών που κολακεύει το πρόσωπό σας και ενισχύει τη φυσική ομορφιά σας.

Διαβάστε περισσότερα για τη διαδικασία επούλωσης εδώ: []

Συχνές Ερωτήσεις

Πονάει η εφαρμογή?
Πριν την εφαρμογή, εφαρμόζεται τοπικά στα χείλη ειδική αναισθητική κρέμα, με αποτέλεσμα να μην νιώθετε καθόλου πόνο!
Έχετε όλα τα χρώματα?
Το χρώμα επιλέγεται με βάση το χρώμα της φυσικής απόχρωσης των χειλιών και του επιθυμητού αποτελέσματος. Τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι οργανικά, και έχουμε όλες τις χρωματικές παλέτες για να μπορούμε να βρούμε το χρώμα που ταιριάζει σε κάθε μία απο εσάς
Πόση ώρα διαρκεί η εφαρμογή?
Η πρώτη εφαρμογή χρείαζεται 2 ώρες περίπου για να ολοκληρωθεί. Το επαναλήπτικο ή η συντήρηση, δεδομένου ότι το σχήμα έχει διατηρηθεί, χρειάζονται γύρω στη μία ώρα.
Είναι απαραίτητο το επαναληπτικό?
Μόλις περάσουν 40 ήμερες από την πρώτη εφαρμογή θα χρειαστεί ένα επαναληπτικό ραντεβού προκειμένου να ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα. Αν δεν γίνει το επαναληπτικό ραντεβού, ενδεχομένως θα υπάρξουνε κενά στο αποτέλεσμα και δεν θα διαρκέσει
Κάθε πότε απαιτεί συντήρηση μετά την ολοκλήρωση και του επαναληπτικού?
Εμείς προτείνουμε μια σύντηρηση κάθε 6 με 8 μήνες, με αυτόν τον τρόπο θα έχετε πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επίσης η συντήρηση κάθε 6 με 8 μήνες σας συμφέρει και οικονομικά, γιατί διατηρούμε σχεδόν τη μισή τιμή από το να κάνετε τις δύο πρώτες εφαρμογές από την αρχή
Τι πρέπει να προσέξω πριν την εφαρμογή
Το προηγούμενο βράδυ θα πρέπει να μην έχετε καταναλώσει αλκοόλ και την ημέρα της εφαρμογής όχι πολλούς καφέδες Επίσης αν παίρνετε κάποιο αντιπηκτικό φάρμακο ή αντιβιωτικά, μετά απο συνεννόηση με το γιατρό σας, ίσως χρειαστεί να το σταματήσετε για την προηγούμενη μέρα Για οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή παίρνετε θα πρέπει να μας ενημερώσετε και πάντα με συνεννοήση με το γιατρό σας θα εξετάσουμε την περίπτωση σας
Τι πρέπει να προσέξω μετά την εφαρμογή?
Την πρώτη εβδομάδα το αποτέλεσμα θα είναι πιο έντονο χρωματικά από το τελικό. Ακολουθώντας σωστά τη διαδικασία επούλωσης θα έχετε μετά απο μία εβδομάδα ένα τέλειο αποτέλεσμα περίπου 30% με 40% πιο ανοικτό

Κοινοποίηση