Λάμψη, ενυδάτωση αλλά και ανάπλαση με τη χρήστη μικροβελονών για φυσική παραγωγή κολλαγόνου! Mη επεμβατική, φυσική προσέγγιση για την αναζωογόνηση του δέρματός σας
Post Image
Post Image

Τι είναι το Microneedling?

Το Microneedling είναι μια ασφαλής και αποτελεσματική αισθητική διαδικασία που περιλαμβάνει τη χρήση μιας συσκευής με μικροσκοπικές βελόνες για τη δημιουργία μικροσκοπικών καναλιών στην επιφάνεια του δέρματος.

Οι βελόνες εισχωρούν στην επιδερμίδα με τέτοιο τρόπο που δεν την καταστρέφουν αλλά διεγείρουν τη φυσική θεραπευτική απόκριση του σώματος, οδηγώντας σε αυξημένη παραγωγή κολλαγόνου, πιο λεία υφή και πιο ομοιόμορφο τόνο δέρματος.

Ποια είναι τα οφέλη του Microneedling?

Τα οφέλη του microneedling είναι πολλά. Η διαδικασία μπορεί να μειώσει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, να ελαχιστοποιήσει την εμφάνιση ουλών και ραγάδων και να βελτιώσει τη συνολική υφή και σφριγηλότητα του δέρματός σας. Το Microneedling μπορεί επίσης να ενισχύσει την αποτελεσματικότητα των προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας, επιτρέποντάς τους να διεισδύσουν βαθύτερα στο δέρμα, με αποτέλεσμα πιο σημαντικό αντίκτυπο στην υγεία και την εμφάνιση του δέρματός σας.

Διαδικασία

Το Microneedling είναι μια μη επεμβατική διαδικασία, που σημαίνει ότι δεν απαιτείται χειρουργική επέμβαση ή χρόνος διακοπής. Μπορείτε να συνεχίσετε τις κανονικές καθημερινές σας δραστηριότητες αμέσως μετά τη συνεδρία σας, καθιστώντας την μια βολική επιλογή για όσους έχουν πολυάσχολα προγράμματα.

Η διαδικασία δεν είναι καθόλου επώδυνη καθώς χρησιμοποιείται τοπικά ένα ελαφρύ αναισθητικό. Όλες οι βελόνες μαζί με τα απαραίτητα αναλώσιμα είναι μίας χρήσης.

Μετά τη συνεδρια θα είστε ελάφρως κοκκινισμένη για 1-2 ημέρες και θα χρειάζεστε αντηλιακή προστασία. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία θα δείτε το δέρμα σας πιο λαμπερό και πολύ πιο καθαρό.

Η διάρκεια της συνεδρίας είναι 30 λεπτά.

Σε ποιους απευθύνεται

Αν ψάχνετε για έναν φυσικό, μη επεμβατικό τρόπο για να βελτιώσετε την όψη του δέρματός σας, το microneedling μπορεί να είναι η λύση που αναζητούσατε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τα οφέλη του microneedling και να προγραμματίσετε το πρώτο σας ραντεβού.

Εμείς, συνήθως, προτείνουμε πακέτο συνεδριών (6) για καλύτερα αποτελέσματα στην πληγείσα περιοχή ανά εβδομάδες περίπου!

Ή προτείνουμε πακέτο συνεδριών (4) σε συνδυασμό με Dermapen για καλύτερα αποτελέσματα σε όλο το πρόσωπο ανά 15 ημέρες!

Κοινοποίηση