Η τεχνική shading ή σκίαση για έντονο βλέμμα, δίνει ένα γεμάτο αποτέλεσμα με μεγάλη διάρκεια, ιδανική για λιπαρές επιδερμίδες.
Post Image
Post Image

Η σκίαση με τατουάζ φρυδιών είναι μια ημιμόνιμη τεχνική καλλυντικού τατουάζ που δημιουργεί ένα απαλό, πουδρένιο αποτέλεσμα στα φρύδια σας. Χρησιμοποιώντας ένα ειδικό μηχάνημα τατουάζ, οι έμπειρες τεχνίτριες μας αποθέτουν χρωστική ουσία στο δέρμα, δημιουργώντας ένα φυσικό αποτέλεσμα που διαρκεί.

Η υπηρεσία μας σκίασης τατουάζ φρυδιών είναι ιδανική για όποιον θέλει να βελτιώσει το σχήμα και την πληρότητα των φρυδιών του, καθώς και για όσους έχουν αραιά ή λεπτά φρύδια. Οι τεχνικοί μας συνεργάζονται μαζί σας για να δημιουργήσουν ένα προσαρμοσμένο σχήμα και χρώμα φρυδιών που κολακεύει το πρόσωπό σας και ενισχύει τη φυσική ομορφιά σας.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα σχετικά με τη σκίαση του τατουάζ φρυδιών είναι ότι είναι μια ημιμόνιμη λύση, που σημαίνει ότι τα αποτελέσματα μπορούν να διαρκέσουν έως και δύο χρόνια με την κατάλληλη φροντίδα και συντήρηση. Γιατί λοιπόν να συμβιβαστείτε με προσωρινές λύσεις για τα φρύδια όταν μπορείτε να απολαύσετε τα οφέλη μιας μακράς διάρκειας, φυσικής εμφάνισης σκίασης τατουάζ φρυδιών;

Ασφάλεια

Στο MeTattoo, χρησιμοποιούμε μόνο χρωστικές ουσίες υψηλότερης ποιότητας και αποστειρωμένα εργαλεία μιας χρήσης για να διασφαλίσουμε την ασφάλειά σας και τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Οι τεχνίτριες μας θα συνεργαστούν μαζί σας για να δημιουργήσουν ένα προσαρμοσμένο σχήμα και χρώμα φρυδιών που κολακεύει το πρόσωπό σας και ενισχύει τη φυσική ομορφιά σας.

Διαβάστε περισσότερα για τη διαδικασία επούλωσης εδώ: []

Διαδικασία

Στο ράντεβου σας γίνονται οι απαραίτητες μετρήσεις προκειμένου να δοθεί ένας αρχίκος σχηματισμός στο φρύδι με τη χρήση μολυβιού.

Αν χρειαστεί καθαρίζεται η περιοχή του φρυδιού, σε καμία περίπτωση όμως δεν αφαιρείται ολόκληρο το φυσικό φρύδι. Αφαιρούνται μόνο οι τρίχες που βρίσκονται εκτός σχήματος.

Η διαδικασία δεν είναι καθόλου επώδυνη καθώς χρησιμοποιείται τοπικά ένα ελαφρύ αναισθητικό. Το χρώμα επιλέγεται με βάση το χρώμα της φυσικής τρίχας του φρυδιού και του φυσικού χρώματος των μαλλιών .Τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι οργανικά και όλες οι βελόνες μαζί με τα απαραίτητα αναλώσιμα είναι μίας χρήσης.

Η όλη διαδικασία Eyebrow Tattoo διαρκεί περίπου μιάμιση ώρα για να ολοκληρωθεί. Μετά την αρχική συνεδρία, θα πρέπει να επιστρέψετε για ένα ραντεβού σε 4-6 εβδομάδες ώστε να διορθωθούν τυχόν ατέλειες και οριστικοποιηθεί το αποτέλεσμα.

Αφού ολοκληρωθεί η πρώτη εφαρμογή για τις επόμενες 4-5 μέρες θα πρέπει να χρησιμοποιείται μία κρέμα (που θα σας δοθεί στο ραντεβού) η οποία βοηθά στην επούλωση της περιοχής.

Aftercare

Την πρώτη εβδομάδα το αποτέλεσμα θα είναι πιο έντονο χρωματικά από το τελικό, (θα ανοίξει 30%-40%). Μόλις περάσουν 40 ήμερες από την πρώτη εφαρμογή θα χρειαστεί ένα επαναληπτικό ραντεβού προκειμένου να ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα. Απο εκει και πέρα εμείς προτείνουμε μια σύντηρηση μία φορά τον χρόνο, με αυτόν τον τρόπο θα έχετε πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το επαναλήπτικο ή η συντήρηση χρειάζονται 30-45 λεπτά για να ολοκληρωθούν.

Στο MeTattoo μπορείτε να επιλέξετε τις εξής τεχνικές:

 • Microblading ή τρίχα-τρίχα: ζωγραφίζονται λεπτές τρίχες, με τρισδιάστατο εφέ, που δίνει βάθος. Έτσι, πετυχαίνουμε όμορφα, καλοσχηματισμένα και ρεαλιστικά φρύδια (δεν προτείνεται σε πολύ λιπαρά δέρματα).
 • Micropigmentation ή σκίαση: καλύπτεται ολόκληρο το σχήμα των φρυδιών όσο απαλά ή έντονα επιθυμείτε.
 • Διπλή εφαρμογή σκίαση και τρίχα-τρίχα μαζί: ζωγραφίζονται λεπτές τρίχες στην αρχή του φρυδιού και εφαρμόζεται σκίαση όσο πλησιάζουμε προς το τόξο.

Γιατί να κάνω Brow tattoo?

 • Για να καλύψω τα κενά.
 • Για να φτιάξω το σχήμα και να αναδείξω το πρόσωπό μου.
 • Για ενίσχυση χρώματος.
 • Γιατί μπορεί να έχω κάποια ασθένεια (αλωπεκίαση) ή να ακολουθώ έναν κύκλο χημειοθεραπειών.

Δεν μπορώ να κάνω Brow Tattoo:

 • Αν είμαι έγκυος.
 • Αν θηλάζω, θα πρέπει να περάσουν 4 ώρες πριν τον επόμενο θηλασμό.
 • Αν έχω σοβαρά θέματα υγείας (θρομβοφιλία ή αυτοάνοσα νοσήματα ή διαβήτη) πρέπει να έχω άδεια απο τον ιατρό μου και να ενημερώσω την τεχνίτρια.
 • Αν έχω τάση για ουλώδη ή χηλοειδή ιστό.

Συχνές Ερωτήσεις

Πονάει η εφαρμογή?
Πριν την εφαρμογή, εφαρμόζεται τοπικά στα φρύδια ειδική αναισθητική κρέμα, με αποτέλεσμα να μην νιώθετε καθόλου πόνο!
Έχετε όλα τα χρώματα?
Το χρώμα επιλέγεται με βάση το χρώμα της φυσικής τρίχας του φρυδιού και του φυσικού χρώματος των μαλλιών. Τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι οργανικά, και έχουμε όλες τις χρωματικές παλέτες για να μπορούμε να βρούμε το χρώμα που ταιριάζει σε κάθε μία απο εσάς
Πόση ώρα διαρκεί η εφαρμογή?
Η πρώτη εφαρμογή χρείαζεται 1 ώρα για να ολοκληρωθεί. Το επαναλήπτικο ή η συντήρηση, δεδομένου ότι το σχήμα έχει διατηρηθεί, χρειάζονται 30-45 λεπτά για να ολοκληρωθούν
Είναι απαραίτητο το επαναληπτικό?
Μόλις περάσουν 40 ήμερες από την πρώτη εφαρμογή θα χρειαστεί ένα επαναληπτικό ραντεβού προκειμένου να ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα. Αν δεν γίνει το επαναληπτικό ραντεβού, ενδεχομένως θα υπάρξουνε κενά στο αποτέλεσμα και δεν θα διαρκέσει
Κάθε πότε απαιτεί συντήρηση μετά την ολοκλήρωση και του επαναληπτικού?
Εμείς προτείνουμε μια σύντηρηση μια φορά το χρόνο, με αυτόν τον τρόπο θα έχετε πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επίσης η συντήρηση μια φορά το χρόνο σας συμφέρει και οικονομικά, γιατί διατηρούμε σχεδόν τη μισή τιμή από το να κάνετε τις δύο πρώτες εφαρμογές από την αρχή
Τι πρέπει να προσέξω πριν την εφαρμογή
Το προηγούμενο βράδυ θα πρέπει να μην έχετε καταναλώσει αλκοόλ και την ημέρα της εφαρμογής όχι πολλούς καφέδες Επίσης αν παίρνετε κάποιο αντιπηκτικό φάρμακο ή αντιβιωτικά, μετά απο συνεννόηση με το γιατρό σας, ίσως χρειαστεί να το σταματήσετε για την προηγούμενη μέρα Για οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή παίρνετε θα πρέπει να μας ενημερώσετε και πάντα με συνεννοήση με το γιατρό σας θα εξετάσουμε την περίπτωση σας
Τι πρέπει να προσέξω μετά την εφαρμογή?
Την πρώτη εβδομάδα το αποτέλεσμα θα είναι πιο έντονο χρωματικά από το τελικό. Ακολουθώντας σωστά τη διαδικασία επούλωσης θα έχετε μετά απο μία εβδομάδα ένα τέλειο αποτέλεσμα περίπου 30% με 40% πιο ανοικτό Αναλυτικές οδηγίες για μετά την εφαρμογή θα βρείτε στην ενότητα "Διαδικασία επούλωσης"

Κοινοποίηση